În urmă cu o săptămână, primarul Gheorghe Gîngu a semnat contractul de începere a lucrărilor din proiectul de extindere a sistemului de gaze naturale în comuna Bujoreni. Prin această investiţie, toate gospodăriile din localitate vor putea fi racordate la reţea. „După atâţia ani şi după ce am depus o muncă asiduă, am reuşit să le oferim această facilitate tuturor locuitorilor din Bujoreni. După o lungă aşteptare, iată că lucrurile se şi înfăptuiesc. Că nu sunt doar vorbe, ci şi fapte. Oamenii trebuie să ştie însă că nu e vina noastră, a administraţiei locale, că lucrurile se mişcă greu. Până la implementarea unui proiect, trebuie să parcurgi foarte mulţi paşi, sunt hăţişuri procedurale şi birocratice prin care treci obligatoriu. Nimic nu se face peste noapte, de pe o zi pe alta, nu avem un inel magic, ca al Arabelei, care a schimbat totul într-o clipă. Noi facem lucrurile cu grijă, cu specialişti, şi abia la final oamenii pot beneficia de investiţile propriu-zise, care ajută la îmbunătăţirea gradului de confort din fiecare gospodărie. Ţin să menţionez că n-am fost singur în demersurile mele de a dezvolta localitatea Bujoreni. Fără ajutorul colegilor din primărie şi al consilierilor locali, nu aş fi reuşit să obţin finanţare pentru o asemenea investiţie”, a explicat Gheorghe Gîngu.
Primarul din Bujoreni a dezvăluit apoi că proiectul de extindere a reţelei de gaze naturale include aproape 30 de km de reţea de gaze, în toată comuna, şi realizarea a 1629 de noi branşamente, care se vor adăuga celor 500 de racorduri existente deja. „Prin această nouă investiţie, vom duce conducta de gaze şi pe ultimele uliţe din cătunele localităţii. Aşadar, după finalizarea proiectului de extindere, comuna va fi integral branşată la gaze naturale. Un lucru cu care puţine localităţi din România se pot mândri. Investiţia trebuie să fie gata până la finele anului şi am încredere că termenul se va respecta. Avem nişte constructori implicaţi şi responsabili, profesionişti get-beget, care au demarat activitatea în mai multe zone deodată, cu vreo cinci echipe. Nu ne facem probleme că nu vom finaliza lucrările conform graficului. Din câte am înţeles, în trecut, constructorul a lucrat într-un ritm foarte bun la Oradea şi Cluj-Napoca, unde s-au mişcat contracronometru şi au încheiat lucrările la termen, deşi nimeni nu le dădea şanse. Şi era vorba de lucrări mai dificile, pe drumuri naţionale! La Bujoreni, activitatea se va derula mult mai rapid”, a concluzionat Gheorghe Gîngu.
Miercuri, 9 aprilie, primarul Mircia Gutău a semnat contractul de achiziție pentru 15 microbuze electrice și 15 stații de încărcare...
Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.
Aflaţi mai multe