duminică, aprilie 14, 2024
Sporturi

La finele săptămânii, luptă între „lupi”, în Sala Traian! CS Vâlcea 1924 vs. CSM Ploieşti, în etapa a şasea din Liga Naţională de baschet masculin

222Vizualizari
CS Vâlcea 1924 a început primul sezon în Liga Naţională cu două înfrângeri (ambele în deplasare, în faţa echipelor BC CSU Sibiu şi FC Argeş Piteşti). Baschetbaliştii antrenaţi de Hristu Şapera s-au reabilitat rapid fără suporteri şi au bifat apoi două victorii: una pe teren propriu, cu CSM Athletic Constanţa, iar alta în deplasare, cu CSM Tg. Mureş.
În următoarea rundă a campionatului, care va avea loc în acest week-end, „haita” de la poalele Capelei va evolua din nou în Sala Traian. De această dată, adversarii „lupilor negri” vor fi… „lupii galbeni” de la CSM Ploieşti. Până în prezent, echipa prahoveană a suferit trei înfrângeri, 75-78 cu FC Argeş Piteşti (în deplasare), 83-88 cu CSM Athletic Constanţa (pe teren propriu) şi 81-93 cu CSM Tg. Mureş (tot în deplasare). Gruparea din Prahova a obţinut prima victorie, chiar în ultima etapă, cu CSM Focşani (78-67), pe teren propriu.
În mod normal, ţinând cont de succesele de senzaţie din ultimele două runde, în faţa unor echipe care i-au învins pe ploieşteni, CS Vâlcea 1924 porneşte ca favorită în confruntarea din această săptămână. Printr-o victorie, „haita” lui Hristu Şapera îşi va consolida poziţia în Conferinţa B şi îşi va spori şansele de a prinde un loc în Top 10 la sfârşitul sezonului regular.
Meciul dintre CS Vâlcea 1924 – CSM Ploieşti se va disputa sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Traian.