joi, februarie 29, 2024
Fotbal Național

La finele săptămânii, va avea loc ultima etapă din 2022 în Liga a III-a. Vezi aici programul echipelor vâlcene!

480Vizualizari
În acest week-end, în Liga a III-a, vor avea loc meciurile din cadrul etapei a 15-a, ultima programată în 2022. În Seria a VI-a, două dintre formaţiile vâlcene vor evolua pe teren propriu, iar celelalte – în deplasare.
Vineri, 2 decembrie, de la ora 14.00, Minerul Costeşti o va înfrunta, la Rm. Vâlcea, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” (ex-Oltchim), pe Sporting Roşiori, într-o partidă în care elevii lui Marius „Ţeţe” Vlădoi speră să obţină un nou rezultat pozitiv, pentru a-şi mări „zestrea” de puncte din clasament. În tur, gruparea din Teleorman s-a impus categoric, cu scorul de 5-0.
Celelalte trei reprezentante ale judeţului vor juca sâmbătă, 3 decembrie, de la aceeaşi oră (14.00). Viitorul Dăeşti va da piept cu ultima clasată, Vediţa Coloneşti, în faţa căreia va porni ca favorită, fiind foarte posibil ca, printr-o victorie, să termine anul pe loc de play-off, dacă CSM Cetatea Tr. Măgurele nu o va învinge pe CSM Alexandria. În partida din prima parte a sezonului, formaţia de la Fedeleşoiu a câştigat la limită pe teren propriu (1-0).
În fine, în această etapă este programat şi un nou derbi vâlcean, între Flacăra Horezu şi Cozia Călimăneşti, care va avea loc în Treapt. După ce au câştigat în tur şi în deplasare (1-0), Adi Popa & Co. vor aborda duelul cu gândul de a repeta isprava şi în faţa propriilor suporteri. Dacă vor reuşi asta, „olarii” vor încheia perfect anul, cu 4 victorii consecutive şi pe locul 2 în clasament.