miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

La Flacăra Horezu, cel mai prolific jucător al echipei a marcat doar cinci goluri în sezonul 2022-2023

499Vizualizari
Flacăra Horezu a marcat 33 de goluri în cele 27 de meciuri pe care le-a disputat în ediţia 2022-2023 a Ligii a III-a şi a primit 46. În prima parte a sezonului, Adi Popa au terminat cu un golaveraj pozitiv (27-19), dar bilanţul a fost stricat de parcursul extrem de slab din play-off, când „olarii” au pierdut toate meciurile, având 6-27 la capitolul goluri.
Pe lista marcatorilor pentru echipa din Treapt şi-au trecut numele 17 jucători, la care se adaugă un autogol al lui Orlando Preda, de la Sporting Roşiori, în play-off. Golgheter a fost Alexandru Traşcă, care a înscris doar de cinci ori, el fiind liderul cu cele mai puţine goluri din toate cele patru reprezentante ale Vâlcii. Acesta a fost urmat de Andrei Stanciu (4 goluri), cei doi fruntaşi punctând câte o dată din penalti.
Pe locul 3, au terminat trei jucători, fiecare cu câte trei „boabe” în cont: Ionuţ Cioinac, Alexandru Duşmanu şi Adrian Popa (care a marcat o dată dintr-o lovitură de la 11 metri). Dintre aceştia, primii doi nici nu s-au mai aflat în lotul echipei diun Treapt, din iarnă: Ionuţ Cioinac s-a transferat la Viitorul Dăeşti, iar Alexandru Duşmanu a ajuns la Unirea Ungheni. Culmea, ambii au jucat cu echipele lor finalele barajului de promovare în Liga a II-a, acesta fiind semnul cel mai bun că Flacăra Horezu a pierdut doi jucători foarte importanţi, care ar fi făcut ca parcursul din a doua jumătate a sezonului să fie cu totul altfel, nu plin de dezamăgiri.

Golgheterii echipei Flacăra Horezu în sezonul 2022-2023 al Ligii a III-a:

• 5 goluri – Alexandru Traşcă (1 din penalti)
• 4 goluri – Andrei Stanciu (1 din penalti)
• 3 goluri – Ionuţ Cioinac, Alexandru Duşmanu, Adrian Popa (1 din penalti)
• 2 goluri – Marian Habet, Gabriel Precup
• 1 gol – Adrian Bărbuţi, George Buliga, Radu Dobrescu, Andrei Mirică, Alexandru Mitru, Vlad Mocioacă, Andrei Moise, Ionuţ Moldovan, Petruş Pintilie, Ovidiu Popescu (din penalti),
• 1 autogol – Orlando Preda (Sporting Roşiori)