Fotbal Național

La Focşani, Vâlcea a ratat şi a doua şansă de a ajunge în eşalonul superior. Suporterii n-au făcut deplasarea în Vrancea

46Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea a ratat şi cea de-a doua şansă pe care a avut-o pentru a face saltul în Liga a II-a. După ce a pierdut „dubla” cu AFC Câmpulung Muscel (1-2 în deplasare şi 0-0-0 pe teren propriu), echipa din Zăvoi a capotat şi în „recalificări”, cum a fost denumit de FRF mini-turneul la care au luat participat cele mai bune patru finaliste ale barajului iniţial pentru promovare.
Din păcate, sorţii au decis ca jucătorii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu să joace semifinala în deplasare, contra formaţiei CSM Focşani. Cu toate acestea, Vâlcea a avut la dispoziţie toate premisele pentru a învinge, inclusiv un… arbitru din Oltenia, craioveanul Sebastian Colţescu, despre care aveau măcar certitudinea că va fi corect până la final, lucru care s-a şi întâmplat de altfel. Nu ca în meciurile cu AFC Câmpulung Muscel, când „fluieraşii” au provenit tot de la nivelul Superligii, Viorel Flueran (în tur) şi Andrei Chivulete (în retur), dar au oficiat cu multe lacune.
Un singur lucru le-a lipsit însă vâlcenilor la Focşani şi nu se va putea şti vreodată dacă acesta a avut sau nu vreo însemnătate în ratarea promovării! Astfel, în această deplasare lungă (de 400 de km), „municipalii” din Zăvoi nu s-au bucurat de sprijinul suporterilor.
Sursă foto: Facebook Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea