miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Diverse

La grupa de 2011 de la Olympic Rm. Vâlcea, Dan Zguroiu îl pregăteşte şi pe Aris, fiul senegalezului Mansour Gueye, de la Flacăra Horezu

1.87KVizualizari
La Olympic Rm. Vâlcea, antrenorul Dan Zguroiu pregăteşte două grupe juvenile, una alcătuită din copii născuţi în 2005, iar alta din puşti de 2011. Din cea de-a doua formaţie face parte, printre alţii, şi Aris, nimeni altul decât fiul senegalezului Mansour Gueye, care a evoluat în sezonul trecut la Flacăra Horezu, în Liga a III-a. Pe lângă acesta, în lot se mai află Luca Ivan, Darius Ştefan Nicolaescu, Denis Lungan, Lucas Coşoveanu, Rareş Manda, Ciprian Marinescu, Alex Gaspar şi Louis Udeanu. Cu aceştia, Dan Zguroiu a disputat, toamna trecută, finala pe judeţ la Memorialul „Gheorghe Ene”.

În schimb, grupa de 2005 de la Olympic Rm. Vâlcea este alcătuită din următorii jucători: Marian Georgescu, Răzvan Grejdan, Cosmin Ion, Gabriel Biţică, Răzvan Butuc, Eduard Tufan,  Ianis Manolache, Ionuţ Zăvoianu, Mădălin Velea, Andrei Tîrş, Vasile Sandu, David Firescu, Sebastian Almariei şi Fredi Duiculete.
Pe lângă Dan Zguroiu, la Olympic Rm. Vâlcea îşi mai desfăşoară activitatea tehnicienii Dan Bărbuţ (care pregăteşte o grupă de 2003-2004), Ovidiu Creangă (2007, 2009-2010), Tică Negrescu (2010, 2012-2013). Antrenamentele se desfăşoară la stadionul CSŞ (fosta bază Electra), din zona Nord a Râmnicului.