marți, decembrie 1, 2020
Fotbal Județean

La Hunedoara, se joacă din nou meciuri de fotbal în judeţ! La Bucureşti, Timiş şi Arad, vacanţa s-a prelungit până în martie 2021

241Vizualizari
Săptămâna trecută, la Hunedoara, s-a reluat Liga a IV-a! Zece echipe au luat startul în noul sezon, care se va desfăşura la foc automat, cu cât mai multe etape comprimate pe parcursul unei perioade scurte, astfel încât să nu expire perioada de valabilitate a unei serii de teste (de 14 zile). În acest sens, primele trei runde s-au disputat pe 7, 10 şi 13 octombrie, iar următoarele vor avea loc pe 16 şi 18 octombrie. Apoi, va urma o pauză de câteva săptămâni, după care se vor disputa ultimele patru runde din tur (pe 12, 15, 19 şi 22 noiembrie).

Nu la fel stau lucrurile în Timiş şi Arad, unde şefii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal au constatat că echipele nu-şi pot asuma nici cheltuielile cauzate de testele Covid-19 şi nici riscurile de a reveni pe gazon în contextul pandemiei. Astfel, în Arad, doar trei formaţii au anunţat că pot să îndeplinească condiţiile din protocolul FRF, iar Comitetul Executiv al AJF a amânat startul sezonului 2020-2021 până la primăvară.
Nici la Bucureşti nu se mai poate vorbi de începerea campionatului! Fără a avea vreun sponsor alături, Asociaţia Municipală de Fotbal, condusă de Marian Lumânare, şi-a suspendat temporar activitatea, din lipsă de lichidităţi, până pe 15 martie 2021, când se speră că pandemia va trece, iar competiţiile se vor putea relua.