miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

La împlinirea a 30 de ani de existenţă, DIANA lansează mega-campania „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC!”. Vezi aici detaliile!

436Vizualizari
De săptămâna viitoare, mai precis de luni, 10 mai, DIANA va demara mega-campania „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC!”. Aceasta e prilejuită de sărbătorirea a 30 de ani de la înfiinţarea companiei (pe 30 aprilie), clienţii fideli având posibilitatea de a intra în posesia a mii de premii. Marea majoritate vor fi câştigate instant, însă la final vor mai fi acordate şi 400 de premii, prin tragere la sorţi. Cel mai important cadou va fi o maşină Volkswagen T-Roc, dar, în plus, vor mai fi decernate 15 telefoane mobile iPhone 12, 15 laptopuri Gaming Lenovo sau 30 de televizoare Smart Allview.
Conform regulamentului de organizare a campaniei, clienţii trebuie să cumpere produse de cel puţin 100 de lei pe un bon fiscal, iar cu acesta vor participa apoi la tombola în care vor fi decernate cele 400 de premii de valoare.

Campania se va încheia pe 18 iulie
Cu ocazia lansării campaniei „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC!”, reprezentanţii DIANA au dat publicităţii şi un comunicat de presă.
„De ziua noastră, dăruim! Magazinele DIANA sărbătoresc 30 de ani de lucruri bine făcute răsplătind fidelitatea clienților cu mii de premii.
Am împlinit 30 de ani. 30 de ani în care toate proiectele noastre s-au dezvoltat pe un tipar conturat pe principiile care ne definesc: calitate, respect, încredere. După o călătorie punctată de provocări, dar și de mult mai multe satisfacții, am ajuns la vârsta la care avem experiența necesară pentru a face lucruri de calitate, dar suntem și suficient de tineri pentru a ne adapta, a crește şi a inova permanent.
Am început anul în forță, bifând deja trei deschideri de magazine noi în doar patru luni. Rețeaua de retail DIANA este prezentă pe piața locală în 6 județe, cu 65 de magazine, o suprafață totală de vânzare de peste 11.000 de metri pătraţi și o sortimentație care depășește 10.000 de produse alimentare și nealimentare. Ne propunem să continuăm călătoria în dinamica ultimilor ani și să atingem un portofoliu de 100 de magazine.
Sărbătorim 30 de ani lângă clienții noștri, dăruind. Între 10 mai și 18 iulie, cumpărăturile în oricare dintre magazinele DIANA îți pot aduce unul dintre cele 5000 de premii instant și cele peste 400 premii puse în joc la tombola aniversară – 30 de televizoare Smart Allview, 30 de boxe portabile JBL, 30 de aparate Tchibo Cafissimo + 240 capsule, 15 laptopuri Gaming Lenovo, 15 telefoane mobile Apple iPhone 12 și 300 de tocătoare din lemn. Şi, cu putin noroc, marele premiu al campaniei – un Volkswagen T-Roc.
Toate detaliile și regulamentul campaniei sunt disponibile în magazinele fizice DIANA și pe https://www.magazinediana.ro/, a transmis DIANA.