luni, iulie 13, 2020
Administrație

La Livezi, primarul Ştefan Verdeş a obţinut 2,42 de milioane de lei, de la CNI, pentru construirea sălii de sport din Pîrîienii de Jos

75Vizualizari
În această perioadă, în comuna Livezi, se desfăşoară lucrările de construire a unei săli de sport. Noua clădire va fi ridicată în satul Pîrîienii de Jos, lângă şcoala gimnazială. Pentru realizarea acesteia, primarul Ştefan Verdeş a obţinut finanţare de la CNI, instituţie ce s-a ocupat atât de proiectare, cât şi de stabilirea firmei care execută lucrările propriu-zise. În acest sens, de menţionat este faptul că valoarea totală aprobată de Compania Naţională de Investiţii pentru noua sală de sport din Livezi este de 2.422.064 de lei.
„Imediat după ce ni s-a aprobat finanţarea pentru sala de sport din satul Pîrîienii de Jos, am predat amplasamentul către CNI, care va superviza activitatea pe toată perioada de derulare a lucrărilor. Primăria Livezi va primi ulterior clădirea la cheie, cum se spune, în momentul finalizării lucrărilor. Aşa cum am mai anunţat, investiţia trebuie să fie gata în această toamnă. Sala de sport pe care o realizăm în localitate este una ultra-modernă şi va avea o suprafaţă construită de aproape 400 metri pătraţi. Aceasta va dispune de o tribună foarte încăpătoare, cu 180 de locuri pe scaune, vestiare de schimb (pentru fete şi băieţi), spaţii pentru personalul tehnic şi grupuri sanitare moderne”, ne-a declarat primarul PSD din Livezi, Ştefan Verdeş.