joi, februarie 29, 2024
Administrație

La Mălaia, după modernizarea şcolii, în curând se vor încheia şi lucrările de la grădiniţa din centrul comunei şi căminul cultural din Sălişte

225Vizualizari
Şi în 2023, primarul din Mălaia, Gheorghe Dinculescu, a acordat o atenţie deosebită investiţiilor în infrastructura educaţională din localitate. În acest sens, alesul PSD a declarat că, în ultima perioadă, s-au aflat în derulare două lucrări la două unităţi şcolare din centrul comunei. Este vorba de cele de modernizare a şcolii şi a grădiniţei (FOTO). Pentru ambele proiecte, Gheorghe Dinculescu a obţinut finanţare de la AFM.

„Am terminat deja investiţiile la şcoală, iar acum mai avem puţin şi le vom încheia şi pe cele de la grădiniţă. Din fericire, în ceea ce priveşte unitatea pentru preşcolari, ne-am încadrat cu ceea ce ne-am propus, în speţă, să terminăm lucrările din interior până pe 11 septembrie, astfel încât copiii să poată învăţa liniştiţi, urmând ca, în continuare, să ne îndreptăm atenţia către exterior”, a dezvăluit Gheorghe Dinculescu.
O altă investiţie care se află în derulare vizează modernizarea căminului cultural de la Sălişte. „Şi acolo, am terminat lucrările pe exterior, iar acum mai avem ceva de făcut pe interior”, a mai încheiat primarul din Mălaia, social-democratul Gheorghe Dinculescu.