Administrație

La Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu a asfaltat strada Tăsăluţ (din satul Buleta) – 1 km şi pregăteşte o investiţie asemănătoare şi pe artera Ferma 2

577Vizualizari
În această primăvară, primarul Constantin Bărzăgeanu a realizat noi investiţii pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comuna Mihăeşti. Astfel, potrivit alesului PNL, zilele trecute, s-au încheiat lucrările de asfaltare a străzii Tăsăluţ, din satul Buleta, pe o lungime de 1 km. „Pe lângă asfaltare, am mai făcut rigole betonate şi podeţe de acces către fiecare gospodărie care se află pe tronsonul respectiv. Activitatea s-a derulat ca la carte, atât proiectarea, cât şi o execuţia lucrărilor, fiind foarte reuşite. Pe strada Tăsăluţ, sunt 30 de gospodării, multe dintre acestea fiind construire în ultimii ani. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 100 de mii de euro, toţi banii fiind alocaţi din bugetul local”, a precizat Constantin Bărzăgeanu.
În perioada următoare, alesul PNL îşi va îndrepta atenţia către o investiţie asemănătoare, pentru asfaltarea străzii Ferma 2 (pe o lungime de 1 km), tot cu fonduri din bugetul local. „Ne-am propus să asfaltăm şi strada Ferma 2, din zona Spitalului TBC. Zilele acestea, utilajele se vor muta acolo şi vor începe să teraseze terenul, să facă rigolele, iar apoi să toarne stratul de asfalt. Şi în acest caz, va fi vorba tot de o investiţie în valoare de 100 de mii de euro”, a încheiat primarul din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.