sâmbătă, aprilie 13, 2024
Administrație

La Mihăeşti, încep lucrările la noua grădiniţă din satul Măgura. Investiţia se realizează prin Banca Mondială

918Vizualizari
În această perioadă, la Mihăeşti, se lucrează la realizarea noului parc tematic, cu specific pescăresc, pe care primarul Constantin Bărzăgeanu îl amenajează în satul Negreni. Alesul PNL a spus că investiţia beneficiază de finanţare de la Ministerul Agriculturii. Parcul se va întinde pe o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi va reprezenta un punct important de atracţie în localitate.
„Pentru construirea parcului cu specific pescăresc din satul Negreni, am accesat fonduri de la Ministerul Agriculturii, în total fiind vorba de 200 de mii de euro. În proiect, a fost inclusă şi organizarea Festivalului Peştelui, care a avut loc anul trecut, pe 28-29 august. O investiţie importantă care va începe în această primăvară la Mihăeşti vizează construirea unei noi grădiniţe din satul Măgura, care va dispune de patru grupe de copii. Proiectul beneficiază de finanţare prin Banca Mondială. Pe de altă parte, aşteptăm să demareze activitatea propriu-zisă şi la amenajarea de trotuare moderne, de la sensul giratoriu spre Băile Govora până la ultima casă spre comuna Buneşti, pe o lungime de 700 de metri liniari. Licitaţia s-a finalizat în urmă cu două luni, s-a desemnat firma câştigătoare, iar mai departe urmează ca aceasta să înceapă lucrările propriu-zise”, a declarat Constantin Bărzăgeanu.
„În ceea ce priveşte lucrări care se derulează în această perioadă la Mihăeşti, în curând, vom finaliza sala de sport şi la dispensarul uman. Unitatea sanitară va fi una cât se poate de modernă, iar în acest sens e suficient să amintesc faptul că am achiziţionat aparatură medicală de 1 milion de euro..”, a mai adăugat primarul PNL din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.