duminică, decembrie 5, 2021
Administrație

La Milcoiu, Daniel Muşat aşteaptă în continuare finanţare de la CNI pentru construirea unui teren de sport în curtea şcolii din centrul comunei

410Vizualizari

În această perioadă, în comuna Milcoiu se lucrează intens la introducerea reţelei de apă în satul Şurlicaru. Potrivit primarului Daniel Muşat, ar fi vorba de realizarea a 2 kilometri de conductă. Alesul PNL a precizat că în zona respectivă trăiesc în jurul a 15 familii, ce vor beneficia acum, la rândul lor, de apă curentă la robinet.
„Pe de altă parte, vara aceasta, la Milcoiu, s-au derulat ample lucrări de modernizare a mai multor drumuri şi a unor poduri pe Valea Comencii. În total, este vorba de şapte obiective, pe care sperăm că le vom duce la bun sfârşit până la venirea anotimpului rece. În ceea ce priveşte proiectul de reabilitare a şapte străzi din localitate, am sistat lucrările, după ce Ministerul Dezvoltării a anunţat că nu mai sunt fonduri şi pentru investiţia de la Milcoiu. Asta după ce, iniţial, primisem OK-ul de la Guvern că putem da drumul la asfaltări. Firma care demarase investiţia a apucat să modernizeze şi două artere, după care, la începutul anului 2019, a oprit activitatea. Nu am mai rezolvat nimic, de atunci, în ceea ce priveşte finanţarea. Mai mult decât atât, din cauza Guvernului, am fost acţionaţi inclusiv în instanţă de compania respectivă, pentru că nu i-am dat toţi banii pentru lucrările pe care le-a realizat. Situaţia e foarte complicată”, a adăugat Muşat.
În altă ordine de idei, liberalul ne-a declarat că aşteaptă, în continuare, o veste bună de la CNI, în privinţa aprobării finanţării proiectului de construire a unui teren de sport, sintetic, de dimensiuni reduse, în curtea şcolii din centrul comunei. „Am depus documentaţia la CNI încă din 2018, dar nici până în prezent nu a fost aprobată. Poate că vom primi, totuşi, fonduri în al 12-lea ceas!”, a concluzionat primarul PNL din Milcoiu, Daniel Muşat.