vineri, februarie 26, 2021
Administrație

La Olanu, se realizează unul dintre cele mai frumoase parcuri de agrement din județ. Vezi imagini!

699Vizualizari
La Olanu, continuă lucrările de amenajare a unuia dintre cele mai frumoase parcuri de agrement din mediul rural vâlcean, în suprafață de peste 4000 de metri pătrați… Primarul Gheorghe Anghel (PNL) a precizat că noua investiție – de care este foarte mândru! – se va finaliza în primăvara anului viitor.

Finanțarea acestui obiectiv se ridică la 160 de mii de euro, banii fiind obținuți de la Uniunea Europeană. Astfel, proiectul include un lac de pescuit (care a fost deja populat cu crap și alte specii de pești), o piscină în aer liber, vestiare cu toalete publice, patru căsuțe, trei foișoare, loc de joacă pentru copii, 13 lampadare, băncuțe, alei de promenadă și alte spații verzi. Pe scurt, locul ideal unde să petreci, alături de familie sau prietenii apropiați, câteva zile de maximă relaxare.

„Îmi place foarte mult cum a ieșit acest parc. Sincer, nu mă așteptam să fie așa de frumos și modern. Felicit firma constructoare, care a reușit să facă ceva deosebit la Olanu”, a precizat primarul PNL Gheorghe Anghel.