duminică, decembrie 5, 2021
Administrație

La Oteşani, Mircea Oprişor vrea să obţină finanţare de la guvern pentru decontarea cheltuielilor de branşare a 1200 de gospodării la reţelele de apă şi canalizare

59Vizualizari
Programul Naţional „Anghel Saligny” este privit cu ochi buni şi de primarul Mircea Oprişor, din Oteşani, în ceea ce priveşte realizarea unor investiţii de anvergură pentru comunitatea locală. Unul dintre proiectele pentru care alesul PNL şi-a propus să obţină finanţare de la guvern se referă la decontarea cheltuielilor pentru branşarea la reţelele de apă şi canalizare a 1200 de gospodării.
„La Oteşani, am finalizat un proiect integrat de apă şi canalizare, pentru care am făcut şi recepţia în urmă cu puţin timp. A fost vorba de introducerea a câte 12 km de utilităţi, în aproape toată localitatea. Mai departe, ar trebui să facem branşamentele, care ne costă însă foarte mulţi bani. Din câte am înţeles, există posibilitatea de a solicita fonduri pentru o asemenea investiţie prin «Anghel Saligny» şi tocmai acest lucru l-am făcut. Ar fi vorba de racordarea tuturor celor 1200 de gospodării care se află pe ambele părţi ale drumului pe care am introdus reţelele de apă şi canalizare”, a spus Mircea Oprişor.