duminică, aprilie 14, 2024
Administrație

La Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu a început lucrările de asfaltare a încă 14 km de drumuri, prin programul „Anghel Saligny”

107Vizualizari
La finele anului trecut, la Păuşeşti-Măglaşi s-au încheiat lucrările de asfaltare a patru drumuri (Coasta, Valea de Case, Chiciura şi Calea Mare), în lungime totală de 5 km, o investiţie pentru care primarul Alexandru Dediu a obţinut o finanţare de 4 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny”. În această primăvară, alesul PNL a demarat activitatea la cel de-al doilea proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din localitate, prin care se va turna covor bituminos pe încă 13,62 km. În vara anului 2022, Ministerul Dezvoltării a alocat 10,5 milioane de lei pentru noua investiţie, iar în documentaţia depusă la Guvern au fost cuprinse 22 de străzi.
„În prima fază, vor fi pregătite pentru asfaltare patru drumuri din satul Valea Cheii, după care vom avea în vedere şi celelalte tronsoane. Potrivit proiectului, lucrările ar trebui să se încheie în cel mult 1 an. Prin investiţiile majore pe care le vom derula în infrastructura rutieră, ţinta noastră este aceea de a nu mai avea niciun drum neasfaltat în localitate”, a precizat primarul din Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu, care va candida din partea PNL Vâlcea pentru un nou mandat, la alegerile locale din 9 iunie.