vineri, martie 5, 2021
Monden

La Roşiile, Doru Constantin Diaconu petrece Ziua Naţională conform tradiţiei: în mijlocul locuitorilor, cu fasole şi ciolan!

459Vizualizari

Ca în fiecare an, şi în 2019, primarul Doru Constantin Diaconu le va organiza locuitorilor din comuna Roşiile o zi de 1 decembrie de neuitat! Astfel, week-end-ul acesta, cu prilejul sărbătorii naţionale a românilor, alesul PNL va fi, din nou, alături de oameni, pentru a petrece cu aceştia într-o atmosferă tradiţională, cu fasole şi ciolan. „Şi anul acesta, vom sărbători cu fast ziua de 1 decembrie! La Roşiile, a devenit deja o tradiţie foarte frumoasă ca, de Ziua Naţională a României, să bem câte un păhărel de ţuică fiartă şi să mâncăm fasole cu ciolan. În 2018, când s-au împlinit 100 de ani de la Marea Unire au participat la evenimentul festiv pe care l-am organizat peste 200 de oameni, iar atmosfera a fost una extraordinară. Printre cei prezenţi la sărbătoare s-au numărat şi elevii din localitate. Şi în 2019, evenimentul va avea loc tot în centrul comunei, în faţa sediului primăriei. În trecut, le-am oferit oamenilor şi steguleţe tricolore, la fel cum se va întâmpla şi anul acesta”, a precizat Diaconu.

Alesul PNL oferă 205 cadouri pentru copiii din comuna Roşiile

Luna decembrie va fi, ca de obicei, una frumoasă şi mult aşteptată de către copii. Iar asta deoarece, la sfârşitul anului, înainte de a intra în vacanţa de iarnă, toţi elevii din comuna Roşiile vor primi obişnuitele cadouri cu prilejul serbărilor de Crăciun. „Aşa s-a procedat de foarte mulţi ani la Roşiile, iar Moş Crăciun nu va lipsi nici în 2019. În total, 205 elevi vor intra în posesia câte unui pacheţel consistent cu fructe, dulciuri şi răcoritoare, în acest calcul fiind incluşi şi cei de grădiniţă”, a adăugat primarul PNL al comunei Roşiile, Doru Constantin Diaconu.