marți, decembrie 1, 2020
Administrație

La Sălătrucel, liberalul Dorel Ancuța și-a propus, printre altele, să asfalteze 15 ulițe și DC 13 A

607Vizualizari
Pe 27 septembrie, Dorel Ancuța a câștigat alegerile pentru funcția de primar la Sălătrucel. Liberalul a avut un program simplu și de efect, derulat sub sloganul „Stop nepăsare, start implicare”, cu 10 obiective de investiții propuse spre realizare.
Este vorba, printre altele, de asfaltare a 15 ulițe, în satele Șerbănești și Sălătrucel: Gherman, Popescu, Torcea, Cernești, Anuța, Cocoș, Miu, Dugulan, Miu – Stadion – Bănățeni, Arbatu, Jderu, Plăvaia, Guriță, Perișani și Pe Vale. În plus, primarul PNL va mai moderniza și DC 13 A, care va face legătura între satele Șerbănești – Pătești și Seaca, până la limita cu comuna Berislăvești. Sursa de finanțare a acestor investiții va fi asigurată prin Compania Națională de Investiții.
Dorel Ancuța va extinde și sistemul de canalizare în Sălătrucel (în zonele Peste Coiscă, Bănățeni și Ulița Popescu) și Șerbănești (strada Stejarului și Ulița Arbatu). Prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), acesta vrea să introducă și rețeaua de gaze naturale în localitate.