luni, martie 8, 2021
Fotbal Județean

La Sălătrucel, primarul Nicolae Sima va cumpăra un vestiar pentru stadionul de fotbal

634Vizualizari
Comuna Sălătrucel a revenit de trei ani în circuitul fotbalistic judeţean, după ce primarul Nicolae Sima şi-a dat acordul pentru a reînfiinţa echipa Alutus. În ultima perioadă, alesul PSD a depus eforturi pentru a moderniza şi baza sportivă, astfel încât reprezentanţii AJF Vâlcea s-o omologheze pentru a putea găzdui meciuri de la nivelul Ligii a IV-a, eşalon în care fotbaliştii conduşi de Adrian Drăghici au promovat vara trecută. „În pofida faptului că posibilităţile noastre financiare sunt minime, am realizat câteva lucrări de modernizare a stadionului. În acest sens, a fost vorba de lărgirea suprafeţei de joc, dar şi de amenajarea unui gard împrejmuitor. În continuare, ne ocupăm de achiziţionarea unui vestiar de tip container, cu trei încăperi, în speţă, pentru cele două echipe şi pentru brigada de arbitri”, a declarat primarul Nicolae Sima.

Primăria Sălătrucel va plăti 22 de mii de lei pentru vestiarul de tip container

Potrivit alesului PSD, vestiarul va fi cumpărat de la o firmă din Craiova şi va costa 22 de mii de lei, cu tot cu TVA. Containerul are o lungime de 8 metri, cele două încăperi pentru echipe fiind de 3/3 metri, iar cea pentru oficialii meciului de 2/2. „Vestiarul trebuia să ne ajungă de ceva timp, dar, cum ne aflăm în plină perioadă de pandemie de Covid-19, firma respectivă a primit multe comenzi pentru articole de spital, aşa că a mai întârziat livrarea. Consider că preţul la care l-am achiziţionat este unul foarte bun, mai ales în condiţiile în care în cei 22 de mii de lei ni se asigură şi trasportul containerului până la stadion. Din ce am înţeles, firele de curent sunt ok, aşa că vom monta imediat corpurile de iluminat şi îl vom racorda la reţeaua de energia electrică”, a adăugat Nicolae Sima.

La stadionul din Sălătrucel, vor fi aduse şi două grupuri sanitare ecologice

Primarul din Sălătrucel mai spune că investiţiile pe care le-a realizat în ultima perioadă la stadion sunt suficiente pentru ca echipa comunei să activeze cu brio în fotbalul judeţean. E greu de crezut că Alutus va călca vreodată pe urmele formaţiilor din Şirineasa şi Dăeşti, pentru a evolua în Liga a III-a. „E un lucru foarte important că şi stadionul din Sălătrucel va dispune, de-acum încolo, de un vestiar unde jucătorii vor putea să se schimbe şi să-şi lase hainele pe durata meciului, să existe măcar minimum de confort. Lângă acesta, vom mai aduce două grupuri sanitare ecologice, unul pentru bărbaţi şi altul pentru femei, şi le vom racorda la conducta de apă pe care o avem deja în zona respectivă. Vom face acolo inclusiv o fosă, pentru ca oamenii să aibă oamenii unde să se spele. Nu cred că Alutus va ajunge vreodată într-o ligă naţională, aşa că, pentru moment, sunt suficiente investiţiile pe care le-am realizat la baza sportivă. Mai sus de Superligă nu vom putea ajunge vreodată, am avea nevoie de un buget exorbitant”, a încheiat primarul PSD din Sălătrucel, Nicolae Sima.