Administrație

La Sinești, se lucrează intens la al doilea cel mai mare cămin cultural din Vâlcea. În doar 4 luni, lucrările au ajuns la aproape 50 la sută!

1.82KVizualizari
Una dintre cele mai importante lucrări care se realizează în această perioadă la Sinești este reabilitarea, consolidarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din localitate. Este a doua cea mai mare clădire de profil din județ, unde se vor organiza pe viitor cele mai importante evenimente ale comunităţii.

„Cel mai probabil, nu vom reuși să terminăm investiția până la toamnă, deoarece e vorba de o lucrare foarte mare, care trebuie să arate cât mai bine. Dar, de Crăciun, lumea va fi impresionată de ceea ce se va face. Purtăm tratative cu tarafuri de muzică populară și pentru organizarea Zilei Comunei Sinești, care va avea loc pe 3 sau 10 septembrie. Vom avea însă doar soliști din localitate. Avem o orchestră bună la Sineşti, care va face o atmosferă foarte frumoasă cu prilejul acestui eveniment”, a explicat primarul PNL din Sineşti, Cristian Burleanu.
Liberalul a depus cerere de finanțare la Ministerul Dezvoltării și pentru introducerea canalizării (proiect depus la CNI, aflat în a treia fază de evaluare), dar și pentru asfaltarea a 8 kilometri – prin „Anghel Saligny”.