duminică, decembrie 5, 2021
Diverse

La Şirineasa, continuă campania de imunizare anti-Covid-19! „Sper ca până la finele anului să avem un procent de 50 la sută de persoane vaccinate în localitate!”

45Vizualizari
În ultima perioadă, campania de vaccinare anti-Covid-19 s-a derulat într-un ritm foarte bun şi la Şirineasa. În acest sens, potrivit afirmaţiilor primarului Ion Streinu, săptămâna trecută, mai precis joi, 18 noiembrie, nu mai puţin de 70 de persoane s-au aflat pe lista de aşteptare, pentru a se imuniza împotriva virusului ucigaş provenit din China.
„Pe lângă aceste 70 de persoane, au mai fost şi alte solicitări, dar, din discuţiile pe care le-am avut cu echipa medicală care se ocupă de vaccinare, ni s-a transmis clar că nu pot fi imunizaţi mai mulţi oameni într-o zi. În aceste condiţii, pe ceilalţi doritori de vaccin, i-am reprogramat pentru altă dată. În campania precedentă de la Şirineasa, din urmă cu o lună, s-au imunizat contra Covid-19 vreo 40-50 de persoane. De săptămâna aceasta, lista de înscrieri este deschisă pentru următoarea acţiune. Avem deja peste 20 de solicitări din partea locuitorilor, deci se anunţă a fi, din nou, o zi foarte aglomerată şi la următoarea campanie de vaccinare care va avea loc la Şirineasa”, a dezvăluit primarul Ion Streinu.
Alesul PSD a mai precizat că, până la finele anului, speră să ajungem la un procent de 50 la sută de persoane vaccinate în localitate. „Am încercat să facem câte o acţiune de vaccinare în fiecare săptămână, dar nu am reuşit, din motive independente de voinţa noastră. Oricum, mulţi dintre locuitori s-au vaccinat în alte părţi, unii s-au înscris pentru imunizare la Băbeni, alţii la Rm. Vâlcea. Sperăm ca până la finele anului să avem un procent de 50 la sută de persoane vaccinate în localitate”, a completat primarul din Şirineasa, Ion Streinu.