duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Județean

La Sparta, George Vâlceanu se va ocupa de pregătirea portarilor de la echipa mare şi a celor de la grupele de copii şi juniori

353Vizualizari
Oficialii de la Sparta Rm. Vâlcea au izbutit să-l atragă în noul proiect şi pe Georgian Vâlceanu (36 de ani), care în trecut a activat ca portar la mai multe echipe din fotbalul judeţean. Ultima oară, până la întreruperea competiţiilor din cauza pandemiei de Covid-19, acesta a fost legitimat în Superligă, la gruparea AS Băile Olăneşti.

Potrivit afirmaţiilor lui Romeo Chelcea, preşedinte şi antrenor secund la Sparta Rm. Vâlcea, în prezent, George Vâlceanu se ocupă de pregătirea portarilor de la echipa de seniori. Pe viitor, acesta va superviza şi antrenamentele tinerilor goal-keeperi de la grupele de copii şi juniori ale clubului Sparta, care îşi desfăşoară activitatea în incinta cochetei baze sportive Brother’s Sport Hub.
„George Vâlceanu are un rol important în cadrul clubului Sparta, fiind persoana care se ocupă de pregătirea portarilor de la echipa mare. În curând, el se va ocupa în plus şi de pregătirea goal-keeper-ilor de echipele de copii si juniori”, a dezvăluit Romeo Chelcea.