miercuri, ianuarie 19, 2022
Diverse

La Vaideeni, Daniel Băluţă premiază cuplurile de aur şi văduvele veteranilor de război. Social-democratul va oferi cadouri şi membrilor ansamblului folcloric „Mioriţa”

318Vizualizari
Copiii din Vaideeni aşteaptă cu mare nerăbdare sărbătoarea Crăciunului, prilej cu care vor primi, din nou, cadouri din partea administraţiei locale. În acest sens, Daniel Băluţă a dezvăluit că aproape 400 de copii vor fi recompensaţi la final de an cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare.
„Şi în această iarnă, cei mici vor fi în centrul atenţiei, Moş Crăciun urmând a veni încărcat de daruri. Avem 380 de elevi în localitate, preşcolari şi şcolari, iar toţi vor primi cadouri cu ocazia serbărilor de final de an. Ei vor intra în posesia pungilor cu produse atunci când vor decide cadrele didactice, Primăria Vaideeni doar va pune la dispoziţia şcolii pachetele respective, iar acestea vor fi distribuite mai departe către copii, în fiecare clasă. Fiecare pungă va avea o valoare de aproximativ 60 de lei”, a declarat Daniel Băluţă.
„Pe de altă parte, şi în 2021, vom premia bătrânii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în total fiind vorba de 17 cupluri, acestea urmând a primi câte 300 de lei şi o diplomă de longevitate. În plus, vom recompensa şi 12 văduve de veterani de război. De asemenea, le vom mai oferi câte un cadou şi membrilor ansamblului folcloric Mioriţa, care e alcătuit din formaţia de fluieraşi şi cea de dansuri populare”, a mai menţionat primarul PSD din Vaideeni, Daniel Băluţă.