joi, februarie 29, 2024
Diverse

La Vita e Bella, la Annabella! Cumpără de 50 de lei din magazinele Annabella și câștigă 5 scutere Piaggio! Vezi aici detalii despre campania promoțională!

1.18KVizualizari
În perioada 5 iunie – 5 august, Annabella derulează o amplă acțiune promoțională, la finele căreia vor fi oferite premii deosebit de atractive, îndeosebi pentru tânăra generație, dar nu numai: cinci scutere Piaggio. Condiția pentru a participa la această super-campanie este aceea de a cumpăra de cel puțin 50 de lei din orice magazin Annabella. Bonurile de cumpărături care ating sau depășesc această valoare pot fi înscrise apoi pe link-ul oficial al campaniei – www.annabella.ro/lavitaebella – unde pot fi găsite și mai multe detalii despre această acțiune promoțională.
„La Annabella, deliciile culinare îți pot aduce premii extraordinare! Vara asta, trăiești și tu La Dolce Vita pe un scuter Piaggio care să se ducă oriunde vrei tu! Cumpără de minimum 50 de lei din orice magazin Annabella și poți fi chiar tu unul dintre câștigătorii celor cinci scutere Piaggio! Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig! Păstrați bonul de cumpărături pentru validarea premiilor!”, se spune în prezentarea de pe Facebook a campaniei promoționale pe care Annabella o organizează în această vară.