duminică, februarie 28, 2021
Diverse

La Ziua Comunei, Costi Rădulescu (CJV) l-a felicitat pe Florin Ionescu: „Bunul meu prieten a făcut din Stoileşti una dintre cele mai frumoase localităţi din Vâlcea!”

644Vizualizari

Duminică, 1 septembrie, primarul Florin Ionescu a organizat foarte frumos o nouă ediţie a Zilei Comunei Stoileşti. La eveniment, au participat peste 2000 de persoane, care au sărbătorit aşa cum se cuvine pe platoul de la Baia, alături de interpreţi de marcă din muzica populară şi uşoară românească. Pe toată durata manifestărilor, Florin Ionescu a primit sute de felicitări pentru faptul că, de când este primar, zeci de kilometri de drumuri de piatră sau pământ au fost asfaltate, şcolile şi grădiniţe modernizate, există reţea de apă potabilă în toate satele. Toate aceste investiţii au făcut ca nivelul de trai să crească foarte mult, situaţie reflectată mai ales în construirea de noi locuinţe în localitate.
De la Ziua Comunei Stoileşti, nu puteau lipsi Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean, deputatul PSD Eugen Neaţă (originar chiar din Stoileşti, care s-a implicat activ în sprijinirea financiară a copiilor cu rezultate bune la învăţătură), dar şi Andra Bica – inspectorul şcolar general Vâlcea. „De primarul dumneavoastră, Florin Ionescu, mă leagă o prietenie deosebită. El a reuşit, într-un timp foarte scurt, poate ce nu au făcut ceilalţi primari în 30 de ani. A asfaltat zeci de kilometri de drumuri, a construit poduri, podeţe, a făcut ca şcolile şi grădiniţele să fie la standarde înalte. Sunt convins că sunteţi foarte mândru de el şi vă felicit că aţi ales un primar care v-a demonstrat că nimic nu este imposibil, dacă munceşti şi te zbaţi în fiecare zi. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea îl voi sprijini mereu, împreună cu Guvernul PSD, astfel încât să finalizeze toate proiectele începute”, a precizat preşedintele CJ Vâlcea.