Diverse

La Ziua Comunei Guşoeni, Nicolae Concioiu va premia cuplurile de aur şi tinerii de 18 ani din localitate. În plus, va fi recompensată şi o persoană care a devenit eroină în Italia

159Vizualizari
Duminică, 23 iunie, la Ziua Comunei Guşoeni, primarul Nicolae Concioiu va avea în program şi premierea cuplurilor de aur din localitate, dar şi a tinerilor care împlinesc 18 ani. De asemenea, pentru merite deosebite, va fi recompensată şi o persoană originară din Guşoeni, care a devenit cunoscută peste hotare. „Anul acesta, avem în intenţie acordarea unui premiu special. Astfel, vom recompensa o persoană care şi-a pus viaţa în pericol în Italia, când a prins un răufăcător şi l-a imobilizat până la venirea poliţiei. Este vorba de o doamnă, Liliana Apostol, despre care s-au scris articole şi în presa din Peninsulă, ea fiind recompensată inclusiv de premierul Italiei, Giorgia Meloni. Vrem să arătăm locuitorilor noştri că ştim să-i respectăm pe membrii comunităţii care au realizări şi sunt înzestraţi de Dumnezeu cu tărie, putere şi calităţi. Şi care ies în mod deosebit în evidenţă, nu doar în localitate, ci şi în alte zone ale lumii!”, a subliniat Nicolae Concioiu.

Nicolae Concioiu premiază şi antreprenorii din Guşoeni

Anul acesta, la Ziua Comunei Guşoeni, Nicolae Concioiu va organiza şi o acţiune inedită, de premiere a antreprenorilor ce îşi desfăşoară activitatea în localitate şi care au creat de-a lungul timpului numeroase locuri de muncă pentru locuitori. Primarul social-democrat a explicat motivul pentru care îi va recompensa pe oamenii de afaceri din Guşoeni. „Este o formă de a-i respecta pentru implicarea în viaţa comunităţii! Din acest punct de vedere, trebuie să recunoaştem că e nevoie să-i încurajăm pe antreprenori, pentru că fac eforturi imense ca să poată să dea salarii unor oameni. Prin aceste iniţiative vrem să-i încurajăm şi pe alţi antreprenori să dezvolte afaceri la Guşoeni. Ei vor vedea că punem pe primul loc eforturile lor şi că le suntem alături. Nu ne putem gândi la dezvoltarea comunităţii fără a avea o bază economică solidă, care e realizată prin stabilitatea unor locuri de muncă şi dezvoltarea a cât mai multor joburi. E nevoie de cât mai multe activităţi economnice în localitate, care să producă venituri, atât pentru comiunitate, cât şi pentru bugetul de stat”, a declarat Nicolae Concioiu, care nu a păstrat deocamdată misterul în privinţa celor 4-5 antreprenori din localitate pe care îi va premia la Ziua Comunei Guşoeni.