duminică, aprilie 11, 2021
Politică

Lătrăii care îl acuză de trădare și îl mușcă acum pe Andrei Gheorghiu sunt aceiași care consideră că panseluțele sunt caca în Râmnic…

1.31KVizualizari
Andrei Gheorghiu nu este deloc genul de politician care să taie frunză la câini și să vină la birou doar să-și încaseze salariul și să posteze critici pe Facebook la adresa lui Mircia Gutău, de dragul de a fi șmecher, cool și a le face pe plac lătrăilor.
Săptămâna trecută, consilierul municipal USR PLUS a votat mai multe propuneri ale edilului Râmnicului, iar asta i-a înfuriat la culme pe câțiva bodiguarzi care au văzut o trădare a sa în Alianța pentru Râmnic. „Să fie suspendat!”, „Știam că Andrei este un trădător”, „A fost mereu cu Gutău, doar că pe ascuns”, „Din cauza lui, Râmnicul nu a scăpat de Gutău, iar Pîrvulescu nu a câștigat alegerile” (scuză penibilă, de altfel) și tot așa.
Pe românește, Mircia Gutău rămâne primarul care îi bate la fundulețul gol pe toți cei care ar candida împotriva lui. Și asta nu e doar meritul lui, ci și pentru că partidele nu au reușit să promoveze oameni puternici. Ideea e că lătrăii care îl acuză de trădare și îl mușcă acum pe Andrei Gheorghiu sunt cei care țipă pe Facebook că panseluțele sunt caca în Râmnic și e mai bine să avem noroi, decât o peisagistică adecvată. Cam asta e logica!
Bineînțeles, lipsa investitorilor e o altă mare problemă, dar subiectul este destul de complicat și pare să fi fost abandonat chiar și de Virgil Pârvulescu, întemeietorul Deltei pe Olănești și imamul salariului minim net de 3000 lei.
Andrei Gheorghiu a fost desemnat de primarul Râmnicului să se ocupe de accesarea fondurilor europene și de compartimentul investiții. Potrivit adversarilor săi, el ar fi trebuit să spună: „Nu, domnule primar, nu vreau! Vreau doar să stau și eu p-acilea, să îmi iau salariul!”
Andrei Gheorghiu e conștient că, dacă refuza, lumea ar fi spus că e incompetent și că, până acum, doar a făcut gargară prin primărie. Sigur că nu îi va fi ușor, dar supărarea mare vine probabil din faptul că tocmai Virgil Pârvulescu nu a fost nominalizat pentru asta… De aici, și presupusa trădare, la care însă foarte puțini au pus botul.