Diverse

„Lema” a investit 25 mii de euro, în aparatură de fishing. A făcut echipă cu Lucian Moraru și amândoi au prins exemplare WOW…

1.93KVizualizari

Bogdan Ciutacu, alias „Lema”, nu are limite financiare atunci când e vorba de pescuit. A investit până acum aproximativ 25.000 de euro în echipamente de pescuit: barcă, undițe etc. Întrebat ce spune soția despre această „risipă”, el s-a fofilat să dea un răspuns ferm: „Ce poate spune? E nebunie mare cu pescuitul!” E clar că nu va mai ieși din casă pentru o perioadă. 🙂 „Lema” a făcut echipă de pescuit cu bunul său prieten, Lucian Moraru, care, de asemenea, nu e pe „craca” lui când e vorba de timpul petrecut pe luciul apei. Mai că doarme pe barcă să prindă exemplare wow. Și cei doi chiar au reușit asta!

„Am reușit să prindem crapi foarte frumoși, de 8-9 kg, așa cum reiese din imagini, dar și șalăi. Vă spun sincer, nu există carne mai bună decât cea a șalăului. Nu aș vinde un șalău pentru nimic în lume. E pofta ce am poftit-o! Acum, nu mai merge la pescuit de somni. Din ce am vorbit cu câţiva prieteni ai mei, s-au prins crapi pe Olt și de 14 kg. Însă sunt foarte rari! Continuăm expediția pe râu și anunțăm noi capturi mișto. Ce dacă e frig și plouă?! Pescuitul nu are limite!”, a explicat „Lema”.