Diverse

„Lema” – dedicație specială pentru Răducanu, din Petrișor: prietene, joci în liga bebelușilor. Doar unul e campionul! Ia și privește…

628Vizualizari
Aroganță mare din partea regelui auto-intitulat al pescuitului din Vâlcea, Bogdan Ciutacu, alias „Lema”. De câteva zile, el tot postează pe pagina sa de Facebook fotografii cu trofeele sale, care i-au trimis direct la… somn pe adversarii săi în undițe. Un adevărat spadasin, vara asta a fost bogată pentru renumitul pescar din Râmnic, care a prins în undițele sale o „gălăgie” de somni, încât a trebuit să închirieze zeci de lăzi frigorice din Vâlcea, să-i bage la congelat. J Și le-a luat inclusiv pe cele ale adversarilor săi, care făcuseră păianjeni de cât de mult au așteptat să prindă și ei măcar un amârât de pește. J Cu dedicație specială pentru prietenul său Adi Răducanu, care a prins de curând un somn de 26 kilograme, acesta a trimis o fotografie care i-a dat la ficați: un somn de 38 de kilograme.

„Să nu uite prietenul meu că am prins și un somn de 60 de kilograme. Lui îi e greu și să numere până la 60, că se încurcă… Am prins la pești, de îi umplu casa cu tablouri! Am luat și 8-9 somni la o singură ședință de pescuit. Să le trăiască familiile tuturor celor care mă provoacă la pescuit, dar ei sunt în liga bebelușilor. Doar unul e campion! Ia și privește, Răducanule. Și nu uita, la toate cafenelele din Vâlcea unde merg, îmi beau cafeaua moca. Doar unul e Lema, pe care îl știe toată Vâlcea”, a declarat Bogdan Ciutacu.
Bineînțeles, răutățile la adresa lui „Lema” nu au întârziat să apară: „Păi, dacă tu ai 30 de kile, cum are, bă, somnul ăla 38? Mai taie din ele, dă-le în…”, „Lema e mic, de aia pare somnul mare. Nu vă lăsați înșelați”… Dar campionul absolut a rămas rece la toată caterinca asta, iar, de fiecare dată, le mai aruncă adversarilor câte o imagine cu trofeele sale.