Fotbal Județean

Leo Săraru, din nou, erou în meciul Mădulari – Chimia (1-0). Iar Aly Glodeanu i-a dedicat victoria tatălui său, antrenor la echipa adversă. Tare asta! : ))))

1.72KVizualizari
CS Mădulari s-a impus cu scorul de 1-0, în partida de pe teren propriu, cu Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Leo Săraru, probabil cea mai importantă achiziție a gazdelor, de dinaintea startului de sezon, a reușit să marcheze din nou.
„Am marcat golul în a doua repriză, prin minutul 70, cu capul, din interioriul careului. Știu că e greu de crezut! Am doar 1.70 înălțime, dar a fost punct ochit, punct lovit. Meciul a fost destul de greu. Am dominat prima repriză, dar a doua repriză a fost mai complicată pentru noi, în sensul că adversarii au avut momente destul de bune. Cred că am avut și un penalti neacordat, dar asta rămâne la decizia arbitrilor. Ideea e că, dacă ne-am strânge toți jucătorii, rezultatele ar fi mult mai bune. Suntem pe locul 2 în continuare în Liga a IV-a, iar asta ne dă încredere mare în perspectiva viitoarelor meciuri. Atu-ul nostru principal e grupul unit. Suntem buni prieteni cu toții, iar asta ne ajută foarte mult!”, a precizat Leo Săraru, unul dintre cei mai buni marcatori din actualul sezon de Liga a IV-a.
Meciul dintre CS Mădulari și Chimia 1973 Rm. Vâlcea a fost special și dintr-un anumit punct de vedere. „Aly” Glodeanu, jucător la Mădulari, l-a înfruntat pe tatăl său, Gabi Glodeanu, antrenor la echipa adversă. Fiul nu a ezitat să-l tachineze și chiar i-a dedicat victoria. Tare asta!
„Am câștigat meciul și îi dedic succesul tatălui meu. Aaa, scuze, am uitat că el e antrenor la echipa adversă. Se mai întâmplă! Asta e, îl aștept și data viitoare, să îl bat din nou. Să nu se supere pe mine, dar vom da totul să câștigăm de fiecare dată cu echipa sa”, l-a avertizat „Aly” Glodeanu pe tatăl său, Gabi Glodeanu, antrenor la Chimia.