Handbal

Liga Florilor, un campionat foarte slab! La Sf. Gheorghe, SCM Rm. Vâlcea a arătat că poate face faţă doar cu o jumătate de echipă

1.27KVizualizari
Aşa cum se cunoaşte, SCM Rm. Vâlcea a încheiat turneul Ligii Florilor de la Sf. Gheorghe cu trei victorii şi o înfrângere, un bilanţ deloc satisfăcător pentru pretenţiile oficialilor din Sala Traian, care a pierdut un meci foarte important, cu Minaur Baia Mare (31-32). Staff-ul tehnic a acuzat din plin absenţa celor 11 jucătoare din lot, 10 dintre acestea infectate cu Covid-19 (Marta Lopez Herrero, Maren Nyland Aardahl, Diana Ciucă, Daciana Hosu, Cristina Florica, Ewgenija Minevskaja, Jelena Trifunovic, Zeljka Nikolic, Asma Elghaoui şi Roberta Stamin), iar una accidentată (Iryna Glibko). Lupta pentru titlul naţional este însă departe de a se fi încheiat, aşa cum a declarat şi antrenorul Florentin Pera, imediat după eşecul cu formaţia maramureşeană.
Dacă mai era nevoie, situaţia din Sala Traian evidenţiază cât de slab a ajuns campionatul României, dacă SCM Rm. Vâlcea, care s-a prezentat cu mai puţin de jumătate de echipă, a trecut fără emoţii de două grupări (Crişul Chişineu-Criş, Dacia Mioveni 2012), iar cu CSM Slatina a obţinut, de asemenea, o victorie la pas. Cu siguranţă, în aceeaşi formulă, trupa antrenată de Florentin Pera mai poate obţine şi alte succese concludente. Concluzia este una singură: în Liga Florilor, doar meciurile cu CSM Bucureşti contează, pe celelalte le poţi aborda chiar şi având doar o jumătate de echipă la dispoziţie, deoarece sunt doar nişte simple antrenamente.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea