miercuri, iulie 28, 2021
Administrație

Lițoiu speră că Guvernul PNL va debloca mai repede fondurile CNI. Locuitorii din Zătreni așteaptă deja mai multe investiții…

80Vizualizari
Primarul Constantin Lițoiu speră că Guvernul PNL nu va mai pierde timpul și va începe să finanțeze măcar o parte dintre proiectele depuse de administrațiile locale la CNI. La Zătreni, el a solicitat finanțare pentru 7 obiective de investiții și nu a primit încă niciun răspuns.
„Am încredere, pentru că e partidul meu. Probabil că se așteaptă alegerile pentru șefia centrală a PNL, după care se va da drumul la finanțări. Am solicitat bani pentru o sală de sport, extinderea și modernizarea primăriei, forarea unui puț de mare adâncime și amenajarea unei stații de epurare. În plus, am două alunecări de teren pe care vreau să le rezolv, să nu se rupă definitiv drumurile și să izolăm mai multe gospodării. Este clar că primarii speră la multe lucriri de la acest guvern, dar, totodată, cred că sunt așteptate fondurile europene, pentru a rezolva toate solicitările”, a explicat Constantin Lițoiu, primarul PNL din Zătreni.