Fotbal Județean

Lotul echipei Forestierul Romani a trecut printr-o remaniere masivă forţată

955Vizualizari

Echipa Forestierul Romani s-a reunit de aproape o lună şi a disputat deja patru meciuri amicale. Prima oară, fotbaliştii lui Mitică Drăgănescu (FOTO) au pierdut cu scorul de 5-4 partida de pregătire cu Progresul Măldăreşti (după ce horezenii au condus, la un moment dat, cu 3-1). Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în meciul din deplasare, de la Ştiinţa Roşiile, după ce tot Forestierul Romani s-a aflat în avantaj o perioadă. Echipa lui Mitică Drăgănescu a capotat şi în ultimele două meciuri disputate, de la Măgura Slătioara şi Păstorul Vaideeni, ultimul având loc chiar duminica trecută. „Am fost eliminaţi deja din Cupa României, competiţie care se reia săptămâna aceasta, aşa că ne vom mai programa şi alte partide de pregătire până la reluarea campionatului, din 15 martie. Vom stabili celelalte amicale în zilele următoare, în funcţie şi de echipele care vor mai fi angrenate în Cupa României”, a spus Drăgănescu.

Mitică Drăgănescu: „Încercăm să-i reactivăm pe câţiva dintre fotbaliştii vechi pe care ne-am bazat în sezoanele precedente”

După ce a fost o forţă în anii precedenţi, Forestierul Romani s-a „spart” vara trecută, în momentul când au apărut două noi grupări în zonă, Progresul Măldăreşti şi Prim Stroeşti 2019. Ambele s-au întărit cu mulţi jucători de la echipa lui Mitică Drăgănescu, unii fiind „detaşaţi” iniţial sub formă de împrumut, după care au fost lăsaţi să plece chiar definitiv. În aceste condiţii, fondatorul grupării horezene va încerca să refacă lotul în următoarea perioadă. „Ne-au plecat mulţi jucători în ultima perioadă! Vara trecută, am împrumutat cinci jucători la Progresul Măldăreşti, patru la Măgura Slătioara şi doi la Prim Stroeşti. Pe câţiva dintre aceştia, i-am cedat între timp definitiv. Mai sunt unii care ar trebui să revină la Forestierul Romani iarna aceasta. Este vorba de trei jucători de la Măgura Slătioara. Nu ştiu ce vor alege să facă mai departe, dacă se vor întoarce – bine!, dacă nu – e exclus să-i luăm cu forţa! În aceste condiţii, încercăm să-i reactivăm pe câţiva dintre fotbaliştii vechi pe care ne-am bazat în sezoanele precedente. Vom definitiva lista de transferuri în zilele următoare, până la startul returului Ligii a V-a”, a încheiat Mitică Drăgănescu.
Sursă foto: TV Vâlcea 1