miercuri, februarie 24, 2021
Administrație

Lucian Antonie are numai probleme la Tetoiu, din cauza adversarilor politici: „Nu vor să fac nimic. Le e teamă că voi fi ales iar primar!”

821Vizualizari

Primarul Lucian Antonie a anunţat că, în pofida piedicilor puse de adversarii săi politici, va finaliza toate investiţiile promise locuitorilor din Tetoiu. Printre acestea, se numără şi introducerea, în primă fază, a opt kilometri de canalizare, în satele Ţepeşti, Tetoiu şi Băroiu. „La rectificarea bugetară de anul acesta, voi extinde şi utilităţile. Pentru asta, voi obţine noi fonduri de la Guvern, pentru încă 22 de kilometri de canalizare şi 4 kilometri de apă, în toată localitatea. Am deja contract de finanţare pe apă, de 20 de miliarde şi de 80 de miliarde pentru canalizare. O altă investiţie pe care o voi realiza este un teren de sport multifuncţional, cu teren sintetic şi nocturnă, în satul Băroiu. Lucrarea va fi realizată cu fonduri din bugetul local şi va fi primită cu bucurie de copii”,a spus primarul din Tetoiu.
Acesta a mărturisit că, în ultima vreme, anumiţi consilieri locali votează numai împotriva sa, astfel încât să nu mai înceapă nicio lucrare nouă în comună. „Mie îmi pare rău că nu există armonie şi înţelegere în Consiliul Local. Ştiu că trebuie să fie întotdeauna un concurs de idei, dar am oameni care vor doar să voteze contra mea. Pentru că procedează astfel, ei fac un rău uriaş comunităţii. L-am întrebat recent pe un consilier de ce face totul contra mea? Răspunsul m-a uluit: «Numai aşa te putem da jos!» Consilierii locale nu au vrut să organizăm nici măcar Ziua Comunei, mai ales că ar fi fost un prilej bun pentru comunitate de a se reuni. Sunt câţiva care nu vor să avem nici măcar drumuri asfaltate, nici apă şi canalizare, doar ca să nu mai fiu eu primar. Îi anunţ că nu se va întâmpla aşa… Mă voi zbate în continuu să avem o localitate modernă!”, a precizat primarul PNL Lucian Antonie.