miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Diverse

Lucian Catargiu (72 de ani), venerat de colegii mult mai tineri: „E o onoare să avem un antrenor ca el alături de noi. Fiecare club care se respectă are nevoie de așa oameni”

547Vizualizari
Lucian Catargiu este antrenorul vâlcean cu cele mai multe meciuri jucate la nivelul Ligii I, unul dintre oamenii care, de-a lungul anilor, au șlefuit numeroase talente. În vârstă de 72 de ani, el se numără printre cei mai longevivi tehnicieni din județ, iar în prezent îşi desfășoară activitatea la ACS Pro Sport Vâlcea. Deși a intenționat, la un moment dat, să se retragă din fenomen, Lucian Catargiu a fost convins mereu să continue să antreneze, deoarece toţi copiii trebuie să învețe ce înseamnă pașii spre performanța de la persoana potrivită.
„Cine nu îl știe pe nea Lucică Catargiu!? Este o somitate în domeniu, o onoare să îl avem coleg la ACS Pro Sport Vâlcea! Pentru dânsul, antrenamentele sunt așa de plăcute, copiii învață lucruri mult mai ușor. Ceea ce face Lucian Catargiu cu greu reușim să facem noi! Nu există antrenamente învechite, cum spun unii… Există doar antrenamente potrivite! Fiecare club care se respectă are nevoie de așa oameni de calitate. Sincer, mereu avem câte ceva de învățat de la Lucian Catargiu. Ne dorim să îl avem mult timp de acum încolo alături de noi”, a explicat Puiu Nițulescu, antrenor la ACS Pro Sport Vâlcea.