vineri, mai 7, 2021
Sporturi

Lucian Munteanu i-a sponsorizat cu apă Kangen pe campionii de la Running Hearts, care au alergat 24 de ore în Zăvoi pentru copiii cu autism

573Vizualizari

Lucian Munteanu, fostul manager general de la Damila Măciuca și CSM Rm. Vâlcea, a participat, week-end-ul trecut, la acțiunea de sprijinire a copiilor cu autism, desfășurată pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, la care s-au înscris zeci de iubitori ai sportului, campioni la alergat pe durata a 24 de ore. Scopul campaniei a fost strângerea de fonduri pentru recuperarea copiilor speciali.

Sunt foarte bucuros că am putut lua parte la un astfel de eveniment de sustinere a copiilor cu autism.. Am acceptat cu mare drag invitația din partea echipei Running Hearts și îi felicit pe toti participanții pentru efortul depus. Din echipa Running Hearts au facut parte și doi colegi de-ai mei de la Damila, căpitanul Mihaela Roventa și Iulian Sandulescu, dar și Mariana Nenu, fosta participantă la Exatlon și deținătoarea recordului mondial la alergare pe bandă, pe care l-a obținut la Maciuca. Dintr-un număr de 47 echipe participante, echipa noastra a urcat pe podium, obținând locul al treilea pe țară, reusind sa alerge aproximativ 2500 km. Eu am pus la dispoziția sportivilor apa Kangen pe toata durata evenimentului, iar la final toți alergătorii au fost extrem de multumiți de calitatea apei, dar și de beneficiile acesteia pe perioada alergării. Apa Kangen este produsă de un aparat japonez care produce 7 tipuri de apă avand utilitate în restaurante, în clinici medicale, în domeniul sportiv, dar și în gospodaria oricarei familii. În Japonia, aparatul este considerat aparat medical, este certificat de Ministerul Sănătății, iar peste 70 la sută din populație are achiziționat acest aparat, așa că sunt convins că și la noi va avea succes in perioada următoare, iar cei care se vor documenta asa cum am făcut-o și eu, cu siguranta îl vor achiziționa. Eu am devenit distribuitor în urmă cu două luni, iar în acest moment am foarte multe discuții cu persoane interesate de achiziționarea acestor aparate. Apa produsa de aparate este alcalină (mediul alcalin înseamnă sanatate pentru organism) și antioxidantă (dacă pentru fier oxidarea înseamnă ruginire, pentru organism înseamnă îmbătrânire, dar și microstructurată. Plăcile ionizatoarelor Enagic conțin titaniu placat cu platină, iar prin electroliză se schimbă structura moleculară a apei de la robinet (15-20 molecule) în apă cu grupări moleculare mai mici (4-6 molecule), iar corpul absoarbe mai bine apa, ceea ce duce la cresterea nivelului de hidratare, motiv pentru care ea este foarte apreciată de sportivi, reducând senzația de balonare, dar poate preveni și intinderi și rupturi musculare. Consumul de apă Kangen ajută la imbunătățirea randamentului și flexibilității mușchilor”, a explicat Lucian Munteanu.