vineri, aprilie 3, 2020
Diverse

Lumea sportului şi a divertismentului deplânge dispariţia lui Gabi Vâlceanu: „ A fost sufletul tuturor petrecerilor tari din Vâlcea! Era sarea şi piperul!”

633Vizualizari

Gabi Vâlceanu, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari vâlceni, care făcea adevărate miracole, şi-a pierdut viaţa sâmbătă seara, într-un accident auto, când se întorcea de la Vârful lui Roman. Printre cei care au apelat de-a lungul anilor la serviciile sale se numără şi Dragoş Muscalu. „Gabi era un om deosebit. Mereu îl luam când aveam turnee de minifotbal, pentru că ştiam de ce e în stare. Ceea ce făcea el nu mai făcea nimeni altcineva. Îi uimea pe fotbalişti, care veneau şi pentru el la competiţie. Am pierdut un prieten şi un om deosebit!”, a spus Dragoş Muscalu.
„L-am avut şi eu la botez şi la multe alte petreceri. Mişto rău tipul! Chiar te uimea cât de bine ştia să gătească. În plus, era şi de viaţă! Condoleanţe familiei! Petrecerile vor fi mult mai sărace şi mai triste fără el! Nu îl vom uita niciodată!”, a afirmat un alt apropiat al lui Gabi Vâlceanu.