joi, februarie 29, 2024
Diverse

Luni, 26 aprilie, DIANA a inaugurat, la Drăgăşani, magazinul cu numărul 65. Compania vâlceană este prezentă în şase judeţe. Galerie FOTO !!!

731Vizualizari
Cel de al treilea magazin inaugurat de la începutul lui 2021 și, totodată, al treilea magazin DIANA din localitatea Drăgășani, confirmă încă o dată – dacă mai era nevoie – dinamica bună pe care lanțul vâlcean de retail a înregistrat-o în ultimii 3 ani. Rețeaua DIANA este prezentă acum în şase județe, cu 65 de magazine, și își propune să continue expansiunea în același ritm.

„Cu o suprafață de vânzare de 500 de metri pătrați, noul magazin propune clienților o sortimentație variată, aproximativ 8000 SKU (categorii de produse), ce acoperă necesitățile zilnice – produse alimentare și nealimentare, zonă de fructe și legume și un corner in store DIANA Gourmet, care oferă o selecție rafinată de produse premium și bio.
O atenție deosebită a fost acordată zonei cu produse și preparate din carne DIANA, unde clienții pot alege atât gusturi si rețete desăvârșite de experiența de 30 de ani în domeniu, cât și sortimente dedicate preferințelor noii generații, influențată de ritmul de viață și obiceiurile de consum occidentale”, au transmis reprezentanţii compania DIANA, cu privire la noul magazin inaugurat la începutul acestei săptămâni la Drăgăşani.