Monden

Luni seara, Ralu Fitness vă aşteaptă cu un program de aerobic special. IMPORTANT: copiii vor avea parte de multe surprize la locul de joacă!

960Vizualizari

Luni, 13 ianuarie, de la ora 17.00, Raluca Creţu va organiza, la sala „Ralu Fitness”, situată pe Bulevardul „Nicolae Bălcescu”, nr. 5, un program special de aerobic. Vă reamintim că „Ralu Fitness” este cea mai nouă sală de pregătire din Râmnic, care dispune de un spaţiu generos, în suprafaţă de 260 de metri pătraţi, aranjat modern şi bine aerisit. Important de precizat e faptul că investiţia de la „24 de Trepte” are şi un modern loc de joacă pentru copii, prevăzut cu toate cele necesare (jucării, cărţi de colorat etc), plus supraveghetoare, ca să îi ţină „în priză” pe cei mici cu jocuri interactive şi activităţi educaţionale.
„Vom avea activităţi foarte frumoase, iar cei mici, pe care mămicile îi pot lua cu ele, vor primi baloane şi alte cadouri. „Ralu Fitness” şi-a propus să vină cu un concept nou pe piaţa din Vâlcea, unde cei interesaţi pot avea o condiţie fizică de invidiat, prin exerciţii cât mai interactive şi interesante. Persoanele care vor face abonament vor avea două şedinţe pe lună de masaj gratuit, plus alte surprize pe care le veţi afla la faţa locului. Important de precizat că locurile sunt limitate, de aceea, este foarte important ca toţi cei interesaţi să-şi facă rezervare dinainte, sunând la numărul de telefon: 0761-280.000. Cu siguranţă, toţi cei care vor apela la serviciile noastre se vor simţi foarte bine!”, a precizat Raluca Creţu, manager Ralu Fitness.