luni, iunie 24, 2024
Sporturi

„Lupii negri” speră într-o surpriză, în duelul din Ardeal! Pe 11 septembrie, Vâlcea a învins Sibiul, chiar în deplasare, în finala Memorialului „Elemer Tordai”

288Vizualizari
Baschetbaliştii de la BC CSU Sibiu şi CS Vâlcea 1924 (cele două formaţii care se vor înfrunta în week-end, în prima etapă din Liga Naţională) se cunosc deja destul de bine. Iar asta deoarece, în ultimele două săptămâni, între cele două adversare au avut loc două partide.
Astfel, înainte de duelul din week-end, din Cupa României, câştigat de ardeleni, cu scorul de 86-71, a mai avut loc un meci. Pe 11 septembrie, cele două combatante s-au înfruntat la Sibiu, în finala Memorialului „Elemer Tordai”, iar „lupii negri” au obţinut o victorie mai mult decât surprinzătoare, cu 81-76. În prealabil, la acea competiţie, elevii lui Hristu Şapera au trecut în semifinale de SCM „U” Craiova, cu 86-70, o altă viitoare adversară din Conferinţa B a campionatului. Trofeul Memorialului „Elemer Tordai” este primul câştigat de CS Vâlcea 1924 de la înfiinţare, aşa cum au ţinut să remarce inclusiv reprezentanţii clubului de la poalele Capelei, pe Facebook.