miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Național

„Lupu” Bîrlogeanu se implică în ajutarea fostului său coleg de la Aripi Pitești, Florin Hidișan. „Trebuie să fim uniți și să sprijinim un prieten apropiat”

473Vizualizari
În ultima perioadă, Bogdan Bîrlogeanu (alias „Lupu”) a făcut o campanie intensă pentru strângerea de fonduri pentru un fost coleg de generație de la Aripi Pitești, Florin Hidișan (39 de ani). Amândoi au jucat 12 ani la clubul din Trivale și au rămas prieteni foarte buni. „Florin Hidișan are mari probleme de sănătate și încercăm să apelăm la toți prietenii și la toate cunoștințele noastre pentru a-l ajuta să treacă peste situație. Turneul de sprijinire a lui va avea loc la Alba Iulia. Fac şi eu tot posibilul să fiu prezent acolo. Mă bucur că s-au organizat și licitații pentru strângere de fonduri în ajutorul său. Chiar Adi Mutu și-a licitat tricoul de la națională, iar familia lui Nicolae Dobrin a făcut un gest similar. Din ce am discutat cu colegii, vrem să apelăm și la Gigi Becali, care e recunoscut pentru faptul că sprijină cazuri speciale, dar și pentru că are o clinică performantă, special pentru bolnavii de cancer, care îl poate ajuta. Florin Hidișan are doar 39 de ani, iar, pe 6, 7 și 8 august, suntem toți uniți alături de el”, a spus Bogdan Bîrlogeanu.

Născut pe 24 iunie 1982, Florin Hidişan a îmbrăcat tricoul echipelor Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internaţional Curtea de Argeş, FC Argeş Piteşti, CS Otopeni, FC Braşov, UTA Arad, Pandurii Tg. Jiu, „U” Cluj şi Arieşul Turda. Ultima oară, el a fost legitimat la CS Ocna Mureş, de unde s-a şi retras din activitate. În total, Florin Hidişan a adunat 107 meciuri şi a marcat 7 goluri în Liga I. Zilele trecute, în presa centrală, a apărut informaţia că fostul fotbalist, acum în vârstă de 39 de ani, ar fi bolnav de cancer într-o formă foarte gravă (formaţiune tumorală exulcerată pe curbura stomacală; metastaze), iar medicii i-au prescris un tratament cu injecţii foarte scumpe.
Pentru cei care vor să doneze bani în această campanie umanitară, au fost deschise două conturi la Banca Transilvania, pe numele lui Florin Hidişan: RO56BTRLRONCRT0CE2684801 (în lei) şi, respectiv, RO03BTRLEURCRT0CE2684801 (în euro).