miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Diverse

„Lupu” Bîrlogeanu și colegii săi de la Nurvil au bătut-o rău pe Boromir și sunt la 6 puncte de locul 2. „Se vede mai bine titlul!”

621Vizualizari

Bogdan „Lupu” Bîrlogeanu și colegii săi de la Nurvil au reușit să obțină a doua victorie din acest sezon contra multiplei campioane a județului nostru, FC Boromir. Astfel, după ce în tur au câștigat cu 1-0, duminică, 28 noiembrie, în partida retur, „automobiliștii” s-au impus mult mai clar, cu 6-3.

„Victoria este cu atât mai dulce cu cât noi am fost doar şase jucători la meciul cu Boromir. Doar atâţia am reușit să ne strângem! Am fost conduși cu 1-0, dar Radu Rădulescu ne-a adus în avantaj, printr-o «dublă» (2-1). La pauză, Boromir conducea însă cu 3-2. Apoi, Marian Roșianu a făcut 3-3 pentru noi. Am reușit să marchez eu după aceea două goluri, pentru 5-3, iar Radu Rădulescu a stabilit scorul final, 6-3. Ce putem spune mai mult?! Nu i-am avut la acest meci pe Trașcă și Roșoagă, iar eu am jucat accidentat. Mulți avem peste 40 de ani, dar vârsta se pare că nu ne împiedică să jucăm bine. Suntem un grup frumos! Campionatul nu este însă deloc jucat, chiar dacă avem 6 puncte în plus față de Boromir. Se vede mai bine titlul, dar încă nu îl avem în mâinile noastre! Ne bucurăm că am reușit să facem o chestie frumoasă”, a precizat Bogdan Bîrlogeanu.