Monden

LUXURY îți aduce la tine acasă un univers plin de bunătăți, de la pizza, paste, salate și băuturi, până la mâncare la oală, platouri și multe altele

342Vizualizari
Restaurantele LUXURY au grijă să nu îți lipsească nimic în această perioadă în care suntem obligați să stăm mai mult acasă, departe de distracțiile colective și petrecerile pline de savoare. Chiar și așa, prin serviciul de catering, acestea îți pun la dispoziție un univers plin de bunătăți, de la zeci de sortimente de pizza, băuturi și prăjituri, până la mâncare tradițională la oală, platouri, gustări, garnituri, produse de post și, inclusiv, meniul zilei.

„Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.luxuryvalcea.ro, adăugați în coș ceea ce doriți să comandați și vă garantăm o masă gustoasă, așa cum vă doriți. De asemenea, ne puteți contacta la unul dintre numerele de telefon: 0774.744.247 sau la 0745.629.426. Așteptăm să ne revedem cu bine la cele două restaurante ale noastre, LUXURY by the forest și LUXURY by the lake, pentru a sărbători împreună noi momente de neuitat”, a transmis conducerea restaurantelor LUXURY.