Fotbal Județean

Mădălin Bărzăgeanu (CS Mădulari) a învins Otăsău în minutul 93. S-a lăsat cu cartonaș roșu la final!

627Vizualizari
Așa cum era de așteptat, meciul de miercuri, 28 aprilie, dintre CS Mădulari (în calitate de gazdă) și FC Păușești Otăsău, a fost foarte intens disputat. După o primă repriză albă, în care ambele echipe mai mult s-au tatonat, a urmat a doua parte în care s-a marcat de trei ori.
Mai întâi, Andrei Fistogeanu a deschis scorul, din penalti, în repriza a doua, dar Vali Neacșu a egalat (1-1), cu un sfert de oră înainte de timpul regulamentar de joc. În minutul 93, Mădălin Bărzăgeanu a scăpat singur pe contraatac și a adus 3 puncte celor de la CS Mădulari (2-1).
„A fost un meci pe care l-am dominat cap-coadă, 110 la sută. Din nou, portarul celor de la Păuşeşti Otăsău, Prvulovic, a fost genial. A scos aproape tot! Era foarte important să luăm aceste 3 puncte, mai ales după ce am jucat atât de bine”, a declarat Mihai Hăloiu, reprezentantul echipei CS Mădulari.
De precizat mai este şi faptul că, după finalul jocului, în urma unei altercații cu Marian Filipoiu (FCPO), Cosmin Văcaru (CS Mădulari) a văzut cartonaș roșu.