Diverse

Mădălin Roșu a demonstrat că orice vis e posibil. A slăbit de la 128 de kg și, acum, e pe locul 3 în prima ligă la cele mai multe goluri marcate…💪💪💪

1.24KVizualizari

Mădălin Roșu (atacant la GS Gușoeni) a avut un accident urât de mașină, pe când avea doar 20 și ceva de ani. Ca urmare, el s-a retras din fotbal, însă, după un deceniu de inactivitate, a revenit în sistem, mai întâi, pe teren mic. Avea pe-atunci 128 de kilograme… Prietenii i-au remarcat calitățile și, printr-un sacrificiu uriaș, a slăbit până la 93 de kilograme. Originar din Dobroteasa (Olt), el s-a legitimat în campionatul județean din Vâlcea și, în doar 3 ani, a înscris peste 100 de goluri. Sezonul acesta, el s-a clasat pe trei în topul celor mai buni marcatori din Liga a IV-a – o performanță remarcabilă, în condițiile mai sus menționate. Secretul său?

Nu mai jucasem fotbal pe teren mare 10 ani, de când cu accidentul de mașină. A fost un moment extrem de greu, asupra căruia nu vrea să mai revin! Ajunsesem la 128 de kilograme. Acum, am 93 de kilograme. Am mâncat foarte puțin pentru o perioadă lungă de timp… Ai mei mâncau fripturi la grătar, eu aveam bolul cu salată în față. Nu a fost ușor, dar orice vis e posibil prin sacrificii. Totul pleacă de la ambiție… Îmi aduc aminte că am jucat doar 15 minute în primul meci în campionatul vâlcean, pentru AS Crețeni, am dat gol și echipa mea a câștigat meciul de la Drăgășani. A fost o bucurie enormă. Ca, de alfel, toate meciurile pe care le-am jucat până acum”, a declarat Mădălin Roșu, atacant la CS Gușoeni.