luni, iulie 13, 2020
Fotbal Județean

Mădălin Târș (Foresta Mălaia): E țara nimănui: Avem târguri pline, locuri de joacă full, pe sintetic se joacă zi-lumină, dar fotbalul cu 25 de oameni nu poate reîncepe. De ce?!

309Vizualizari
Mădălin Târș, de la Foresta Malaia – la fel ca mulți alții dintre noi – nu-și explică de ce sportul încă nu are dreptul să revină la normalitate. Asta în condițiile în care peste tot e plin, de la bulevarde, până la terase și locurile de picnic. „Sincer, m-am convins, e țara nimănui, fără nicio logică din partea guvernanților… Păi, să-mi explice și mie cineva: târgurile sunt pline până la refuz, locurile de joacă bubuie de copii, pe terenurile sintetice din orice oraș se joacă de dimineața până seara, la mare – discotecile sunt arhipline, iar pe plajă nu mai ai loc deloc… Dar noi, care suntem 25 pe ditamai terenul de fotbal – de mii de metri pătrați – nu avem voie să jucăm. Suntem 25, nu 200 sau 2000, câți vin la târguri. Mai înțelege cineva ceva?! Dacă vă aduceți aminte, la început, aveai voie să mergi cu vecinul în aceeaşi mașină la pescuit, dar, când ajungeai la baltă, trebuia să stai la câțiva metri distanță de el… Doamne, era de râs! Mă rog, au anulat asta, pentru că era o prostie. Cred, totuși, că fotbalul se va relua în august-septembrie. Nu mai poți interzice prea mult sportul, pentru că miroase a prostie sau incompetență. Handbalul, voleiul, toate trebuie să reînceapă”, a spus Mădălin Târș.
La finele turului, Foresta Mălaia se află pe locul 4 în Liga a IV-a, aşa că fotbaliştii din comuna administrată de primarul Gabriel Ţolea ar putea face saltul în eşalonul superior, dacă AJF Vâlcea va mări la 16 numărul echipelor din Superligă.