duminică, aprilie 14, 2024
Monden

Magazinele DIANA lansează campania cu premii „Planeta Animalelor”. Vezi aici toate detaliile!

1.11KVizualizari
De săptămâna trecută, DIANA a lansat o nouă campanie cu premii, care se adresează tinerilor şi nu numai. Prin participarea în „Planeta Animalelor”, clienţii fideli pot câştiga o consolă gaming Xbox Serie X sau una dintre cele 30 de console Nintendo Switch! Într-un comunicat de presă trimis pe adresa de e-mail a redacţiei, reprezentanţii DIANA au oferit toate detaliile necesare despre campania care se va încheia pe 10 decembrie.

„Începe o incursiune fascinantă pe Planeta Animalelor, cu Magazinele DIANA! Călătorește pe pământ, pe mare și prin aer, explorează fauna continentelor și descoperă lucruri neobișnuite și interesante despre specii de animale rare de pretutindeni!
Noi, cei din echipa DIANA, credem cu tărie că lucrurile mici vor face mai bună lumea cea mare și pariem că stă în super puterea ta să faci Planeta mai sănătoasă, protejând mediul și viețuitoarele.
Între 10 septembrie și 10 decembrie 2021, pentru cumpăraturi de minim 35 de lei, primești un pachețel cu abțibilduri cu animale, cu care poți completa albumul educativ Planeta Animalelor.
Suplimentar, primești pachețele cu abțibilduri și la achiziții de produse partener, în valoare de minim 5 lei.
Albumul conține informații despre animale, dar și o planșă de joc, instrucțiuni, pioni hazlii și un zar. Le decupezi, le asamblezi și ești gata să începi împreună cu prietenii tăi un joc antrenant și educativ!
Colecționează toate cele 60 de abțibilduri, completează albumul Planeta Animalelor, înscrie-te în tombolă pe www.magazinediana.ro/planetaanimalelor și poți câștiga o consolă gaming XBOX SERIE X sau una dintre cele 30 de console NINTENDO SWITCH!
Detaliile despre Campanie și Regulamentul acesteia sunt disponibile în magazinele fizice DIANA și pe www.magazinediana.ro”, au transmis reprezentanţii DIANA.