Fotbal Național

Măgura Cisnădie a făcut spectacol în Zăvoi! Minerul Costeşti şi-a depăşit contra-performanţa din meciul cu Viitorul Şelimbăr, când a pierdut cu 7-0. De această dată, scorul a fost…

1.08KVizualizari
Minerul Costeşti a prins o zi groaznică în această după amiază, în Zăvoi, în meciul cu videlidera Seriei 7 din Liga a III-a, Măgura Cisnădie. Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. au pierdut uluitor acest meci, cu scorul de 8-0.
După evoluţiile bune din precedentele două etape, cu FC Hermannstadt 2 şi CSM Jiul Petroşani (echipe situate, totuşi, în partea inferioară a clasamentului), pe care „ortacii” chiar le-au şi condus, deşi au pierdut la final, nimic nu prevestea un asemenea rezultat dezastruos în faţa grupării de pe locul 2. Mai ales dacă punem la socoteală şi faptul că, în partida din tur, Minerul Costeşti a obţinut o victorie de senzaţie, cu scorul de 1-0, chiar în fieful adversarilor, după un gol marcat de Răducu Rădulescu, în minutul 77.
De această dată, vâlcenilor nu le-a ieşit aproape nimic, au fost doar nişte simple jaloane pentru sibieni, care au înscris la foc automat. Prima „boabă” a adversarilor a fost, de fapt, un autogol, al lui Alexandru Proteasa, după care, pe lista marcatorilor, şi-au trecut numele, pe rând, Ionuţ Bărculeţ, Obananay Kenneth, Florin Stelea, Raul Tomuţa, Andrei Velaşcu şi Marius Cosovan.
Eşecul din această rundă este cel mai drastic pe care Minerul Costeşti l-a înregistrat în actualul sezon al Ligii a III-a. Practic, „ortacii” şi-au depăşit contra-performanţa din tur, când au pierdut cu 7-0, în deplasare, în fieful liderei Viitorul Şelimbăr, într-un meci care a avut loc pe 13 octombrie 2020. De această dată, n-a mai fost o zi de 13, însă, pentru Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co., ghinionul a fost şi mai mare!