Diverse

Mai sunt doar două luni până la inaugurarea noului Euromarket Băbeni. Va avea o suprafață dublă, cu brutărie, carmangerie, cramă și cofetărie modernă

1.57KVizualizari

Compania Danemar, condusă de Daniel Munteanu, continuă să investească masiv în dezvoltarea spațiilor proprii de retail. Săptămâna viitoare, un nou magazin modern – al 43-lea din portofoliul cunoscutului antreprenor – va fi inaugurat în localitatea Pietrari, iar, peste aproximativ două luni, va avea loc redeschiderea centrul comercial din Băbeni, care va fi un reper în zonă.

„Avem mereu în plan să oferim clienților, pe lângă produse proaspete, diversificate și la prețuri concurențiale, și magazine mai deosebite, cu o arhitectură aparte. Chiar dacă asta înseamnă costuri mult mai mari, comparativ cu halele clasice, din panouri sandviș. Sunt multe finisaje și cresc costurile de construcție. Vreau însă ca atunci când treci pe lângă un magazin EuroMarket să îți întoarcă privirea, să îl remarci, fie că ești în mașină sau pe jos. Pentru că, fiecare supermarket reprezintă imaginea companiei. Vom moderniza integral interiorul magazinului de lângă DN. Şi îl vom extinde, adică va avea o suprafață de desfacere aproape dublă față de acum: peste 2000 de metri pătrați. Vom face aici și o brutărie, carmangerie și cramă. În plus, am amenajat parcarea, vom pune și o terasă în aer liber, spații verzi, zonă nouă de birouri, cofetărie modernă. Va fi ceva deosebit!”, a explicat Daniel Munteanu, managerul companiei EuroMarket Băbeni.