duminică, mai 9, 2021
Monden

Make-up artista Mirela Meianu a deschis un salon de înfrumusețare cu aparatură de ultimă generație

3.78KVizualizari
Mirela Meianu, originară din Băbeni, se numără printre cele mai de succes make-up artiste din Vâlcea, cu numeroase premii câștigate de-a lungul anilor. Elevă a reputatei profesoare Mirela Vescan, care deține o academie de prestigiu, eroina noastră a participat și la concursuri internaționale, alături de Cătălin Botezatu, dar și la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

De curând, Mirela Meianu a inaugurat propriul salon de înfrumusețare, cu aparatură de ultimă generație, care satisface și cele mai exigente cerințe. „Aici, ai la dispoziţie aparate hightech, precum Dermamed Pro (pentru remodelare corporală, singurul din Vâlcea), Cryotouch (pentru lifting și reconturare facială) și Oxigenera Pro. Combinând experiența cu tehnologia, poţi beneficia astfel de cel mai bun tratament de înfrumusețare, la prețuri accesibile…” – se spune în prezentarea succintă a salonului, care e situat în Băbeni, lângă Hotel DM.

„Investiția a fost realizată printr-un proiect cu finanțare europeană, pe Start-Up Nation. Serviciile sunt de cea mai înaltă calitate, într-un mediu foarte curat și primitor. Avem servicii de cosmetică, epilare, pensare, tratamente faciale și corporale – cu trei aparate performante. La salon, lucrez împreună cu sora mea, Mihaela, care se ocupă și de unghii. Avem proceduri pentru celulită, de slăbit cât și de estetică facială. Nu vreau să mă opresc aici! Pentru a duce acest hobby la următorul nivel, vreau să fac și un salon de SPA”, a explicat make-up artista Mirela Meianu.

Așa că, fetelor, dacă vreţi să arăți ca nişte prințese, trebuie să treceţi prima dată pe la Mirela Meianu. Și abia mai apoi să vă trageţi țoale șmechere! Pentru programări, puteţi suna la numărul de telefon: 0764-524. 606.

Doar la Salon Zen Mirelle, ai serviciile mult visate!